Emmy


Ras: American Staffordshire Terrier (utan stamtavla)
Mankhöjd: Ca 45cm
Ålder: 10 månader
Vikt: Ca 23kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Pigg och aktiv
Om Emmy:

Emmy är en fantastiskt fin och trevlig tjej. Hon är en lättstressad och osäker själ som söker en tryggfamilj som kan visa henne världen på ett lugnt och harmoniskt sätt.

Emmy är inte helt rumsren och hon har inte behövt vara ensam hemma tidigare så hennes nya familj bör ha ett valptänk och ta all grundläggandeträning med ro.

Emmy är en formbar unghund som söker trygghet och kärlek. Hon älskar att vara ute på promenad och känna skogen under tassarna. Emmy har inte varit med om så mycket i livet så hon behöver en trygg famn som kan träna upp hennes självförtroende och hjälpa henne att blomma ut.

Vi söker:

Till Emmy söker vi en lugn men aktiv familj som kan leda henne rätt i den stora världen.

Emmy kan dra en del i kopplet och även göra utfall i hundmöte. Hennes nya familj måste ha styrkan att hålla henne samt kunskapen att träna på detta på ett positivt och belöningsbaserat sätt. Vi ser gärna att man har erfarenhet av liknande raser sen tidigare.

Emmys drömhem skulle vara i ett hus på landet med skogen runt knuten där det alltid finns en trygg famn vid hennes sida.
Har du en trygg famn, tid, tålamod och kunskap kommer du få en bästa vän för livet. Tveka inte att höra av dig!

Kontaktperson:

carolin@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.