Enya


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 55 cm
Ålder: 1,5 år
Vikt: 40 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Mjuk och försiktig
Om Enya:

Fina Enya är en mjuk och försiktig tjej på 1,5 år. Hon behöver en stöttande hand i vardagen då hon är väldigt osäker i bland annat nya miljöer, då brukar hon krypa undan.

Hon är lugn, tillgiven och älskar att få uppmärksamhet, gärna i form av klappar och gos. En av Enyas favoritsysslor är att bli borstad, gärna samtidigt som hon äter godis. Här på stallet går Enya gemensamma promenader med andra hanar vilket fungerar bra, hon har charmat alla killar och bjuder gärna in till lek.

Enya ska enligt uppgift vara av bland annat rasen Sarplaninac och kan ha en del vakt i sig, det är dock ingenting vi har märkt av här men något som det nya hemmet behöver ha i åtanke. Enya älskar att plaska runt i vattenskålen och hade nog gärna haft en egen liten pool att plaska i.

Vi söker:

Enya har inte levt ett vanligt liv i hemmiljö och söker därför någon med förståelse för detta. Hon behöver dig som kommer att vägleda och stötta henne i de situationer hon upplever som jobbiga. Vi letar efter dig som kommer ta med henne på långa härliga promenader och ger massor med kärlek.

Enya vill ha så lite ensamtid som möjligt och hänger gärna med på olika aktiviteter. Med hennes osäkerhet i beaktning söker vi ett hem utanför stadsmiljö, helst en egen trädgård eller nära till skog och natur. Enya behöver bygga upp muskler och hennes nya familj måste stärka både hennes kropp och själ.

Den som får äran att dela sitt liv med Enya kommer ha en bästis föralltid. Är det du?

Kontaktperson:

amanda.l@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.