Fanny


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 55 cm
Ålder: Cirka 1 år
Vikt: Cirka 23 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Barn i skolåldern
Kan bo med hund:Eventuellt annan stabil och trygg hund
Kan bo med katt:Vet ej
Personlighet:Kärleksfull och busig
Om Fanny:

Fanny är en blandrastik på knappt 1 år. Hon är en fantastik tjej som behöver hjälp att uppleva världen. Hon kan bli osäker i vissa situationer som gör att hon vill fly när det blir jobbigt. Hon behöver en trygg själ som kan vägleda henne i livet och möta läskiga saker tillsammans med.

Freja har inte levt i vanlig hemmiljö och kommer behöva träning, tid och hjälp med att förstå den nya livsstilen. Hon kommer behöva träna på rumsrenhet, ensamhetsträning och allmän lydnad med lugn och ro.

Fanny är en underbar tjej som älskar att leka och gosa. Hon är en stjärna på promenader och älskar att upptäcka nya saker.

Vi söker:

Vi söker en trygg själ som vill visa och uppleva världen tillsammans med Fanny. Någon som tar träningen med ro och kan visa henne att man kan övervinna sin rädsla. Vi söker dig som har oändligt med kärlek att ge och som vill ta med henne på långa promenader i skog och mark.

Denna busiga, närhetstörstande tjej kommer bli din trogna följeslagare i vått och torrt, i både skogen och i sängen.

Kontaktperson:

frida@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.