Fiona


Ras: Rottweiler
Mankhöjd: Cirka 60 cm
Ålder: 3 år
Vikt: 38 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Ej testad med barn
Kan bo med hund:Eventuellt
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Arbetsvillig och snäll
Om Fiona:

Här har vi en tjej som lämnar avtryck; det kan ta en stund att lära känna henne, men när hon väl öppnat upp har man fått en vän för livet. Nu söker Fiona ett hem där hon kan få utlopp för sin energi, ordentligt med träning, samt kärlek och gos i överflöd. Hon önskar också att få fortsätta hålla på med viltspår (då det är något hon verkligen tycker om), samt att ge sig av på äventyr i naturen. Fiona älskar att få vara delaktig, och följer gärna med ut på diverse upptåg; detta är helt enkelt en nyfiken tjej som nu längtar efter att få se mer av världen tillsammans med sitt nya hem!

Vi söker:

Till Fiona söker vi ett hem med tidigare erfarenhet av rottweiler eller andra stora bruksraser. Fiona behöver få jobba med både kropp och huvud för att må bra. Därför söker vi ett engagerat hem som vill jobba mycket med sin hund. Fiona älskar att arbeta, och vill gärna testa på allt från lydnad till weight pull! Så länge hon får jobba med både huvudet och kroppen, tillsammans med sin nya ägare, är hon nöjd. Förutom rätt aktivering behöver hon också få mycket gos (hon vill gärna upp i soffan), samt långa lugna promenader. Skogen är favoritplatsen, speciellt om hon får gå i långlina och upptäcka på egen hand.

Fiona är aningen ovan vid andra hundar, och det händer att hon går upp i varv vid plötsliga hundmöten. Vid sådana tillfällen blir hon väldigt stark. Därför måste det nya hemmet ha styrkan att orka hålla henne – samt fortsätta träna vidare på hundmöten. Fiona är väldigt godismotiverad, vilket har hjälpt henne vid hundmötena. Nu hoppas Fiona kunna hitta ett hem där hon får arbeta samt mysa om vartannat! Kan du erbjuda henne det? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på fina Fiona.

Kontaktperson:

engla@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.