Frasse


Ras: Rottweiler (utan stamtavla)
Mankhöjd: Ca 60cm
Ålder: 2år
Vikt: ca 55kg
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Eventuellt stabil tik
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Samarbetsvillig och tillgiven
Om Frasse:

Frasse är en kille som till en början kan vara lite försiktig innan han fått förtroende och tillit. Så fort han känner sig hemma och trygg så blommar han ut till en mysig, busig och livlig individ. Frasse älskar att få använda sin nos, sök och spår är något nytt för Frasse och han bara älskar det!

Frasse är något överviktig och behöver gå ner några kilo i vikt för att få ett långt och hälsosamt liv. Frasse kommer aldrig säga nej till varken soffhäng eller skogspromenader. Han har en hel del vakt i sig och kommer vara en trogen familjemedlem som vaktar tomten.

Vi söker:

Till underbara Frasse söker vi ett aktivt och kärleksfullt hem. Någon som har mycket tid och engagemang att ge honom. Någon som är villig att bli Frasses träningskompis både i fysisk och mental träning.

Frasse vill bo på stor yta och få tillgång till trädgård där han kan få vakta och leka med sina innebandybollar. Frasse är inte van vid små barn eller katter men han skulle kunna bo med en annan trygg stabil tik.

Är du Frasses nya trygghet?

Kontaktperson:

frida@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.