Frasse


Ras: Irländsk terrier (ingen stamtavla)
Mankhöjd:
Ålder: Ca10 år (uppskattad ålder)
Vikt: 20 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Ja
Kan bo med hund:Eventuellt
Kan bo med katt:Vet ej.
Personlighet:Positiv och glad!
Placeringsort:Stockholm
Om Frasse:

Frasse är en glad och pigg herre som fortfarande har mycket fart under tassarna! Han leker gärna, busar och möblerar om i soffan med stor entusiasm. Han är mycket motiverad av godis och mat och inomhus sysselsätter han sig gärna med olika aktiveringsleksaker. Utomhus går han fint i kopplet och går gärna mysiga skogspromenader där han får nosa i sin egen takt. Han tycker också om att söka efter små godisbitar som gömmer sig i gräset eller bland mossan i skogen.

Här på stallet har Frasse gått många gemensamma promenader med andra hundar och det har fungerat mycket bra, han gillar främst tikar och föredrar hundar som inte är allt för påflugna. Med vissa hundar vill han leka medans andra blir ignorerade en hel promenad.

Kloklipp, bad och lite pälsvård har Frasse tagit med en klackspark även om han inte orkar stå stilla för pälsvård så långa stunder åt gången.

Frasse har artros och är utredd hos en ortoped, i dagsläget behöver han ingen smärtlindring för sin artros men det kan bli aktuellt i framtiden. När Frasse kom till oss var han mycket överviktig, han har gått ned i vikt men kommer att behöva fortsätta sin viktnedgång för att vara en frisk och glad pensionär. Frasse har tandsten och hans tänder kommer att rengöras av veterinär innan flytt.

Vi söker:

Vi söker dig som vill dela ditt liv med en entusiastisk herre med stor personlighet! Frasse vill ha ett lugnare hem där han får mycket tid och aktiviteter som passar en äldre hund.

Kontaktperson:

sara.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.