Freja


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 55 cm
Ålder: Cirka 1 år
Vikt: Cirka 23 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Barn i skolåldern
Kan bo med hund:Eventuellt annan stabil och trygg hund
Kan bo med katt:Vet ej
Personlighet:Lekfull och mysig
Om Freja:

Freja är en pigg och glad unghund med mycket spring i benen. Hon bjuder gärna in till lek och tackar aldrig nej till en promenad. Freja har inte varit med om så mycket i livet och behöver en trygg hand att utforska världen tillsammans med.

Freja är en charmig individ som gärna kryper upp i knäet och smyger in en och annan tungkyss. Hon är öppen för nya möten med människor speciellt om de erbjuder kel.


Freja är fortfarande valpig i sinne och kropp. Hennes nya hem kommer behöva träna på rumsrenhet, ensamhetsträning och allmän lydnad mer ro.

Vi söker:

Till Freja söker vi någon som kan vägleda henne rätt i livet. Man behöver ha tålamod och oändligt med kärlek att ge. Freja har inte levt i vanlig hemmiljö och kommer därför behöva tid, tålamod och träning för att anpassa sig till det nya livet. Vi söker någon som har förståelse för henne och hjälper henne i den nya livsstilen.

Vi söker dig som kommer ta med dig Freja på allt livet erbjuder och stötta henne med en trygg famn. Någon som kommer se Freja som en självklar familjemedlem och leka med henne i oändlighet. Någon som alltid kommer erbjuda henne en plats i soffan med massa gos.

Söker du en lekfull, glad och mysig hund så tveka inte på att lämna in en intresseanmälan på denna fantastiska tjej!

Kontaktperson:

frida@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.