Gambit


Ras: Schäfer
Mankhöjd: Cirka 55 cm
Ålder: Cirka 6 år
Vikt: Cirka 32 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Arbetsvillig och smart
Om Gambit:

Här har vi Gambit – en tjej som älskar att arbeta!

Bland det bästa Gambit vet är långa skogspromenader och att springa i långlina på ängarna. Hon är en väldigt lyhörd och arbetsvillig tjej som älskar att lära sig nya kommandon och trix.

Inomhus är Gambit lugn och tycker mycket om att mysa. Dock har hon en del vakt i sig, och kommer börja vakta sin nya familj. Hennes vakt visar sig genom utfall vid nya situationer, hund- och människomöten. Därför måste det nya hemmet träna på detta, samt hålla kort koppel, ta ut avståndet och vara beredda vid varje möte med hundar och människor på promenad.

Vi söker:

Till Gambit söker vi en familj som bor på landet, så Gambit inte behöver få så många möten av andra hundar eller människor.
Gambit behöver ett hem som arbetar otroligt mycket med henne. Hon har tidigare tränats i grundlydnad, spår och specialsök – vilket vi gärna ser henne fortsätta med då detta är något hon älskar och behöver.

Det nya hemmet måste ha tidigare erfarenhet av stora brukshundar, samt vara införstådda i hennes problematik med utfall. Vi ser gärna att det nya hemmet har erfarenhet av reaktiva hundar och har tiden att träna på detta med henne.

Gambit söker nu efter trygghet, kärlek och någon som förstår henne.

Kontaktperson:

clara@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.