Gizmo


Ras: American Staffordshire Terrier (med stamtavla)
Mankhöjd: Cirka 45 cm
Ålder: 2 år
Vikt: 34,5 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Ej testad med barn
Kan bo med hund:Eventuellt
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Busig och snäll
Om Gizmo:

Gizmo är en trevlig och snäll kille som nu söker efter ett nytt hem. Han älskar att få uppmärksamhet, och är van vid att få vara med så mycket som möjligt. Nu längtar han efter ett hem som ger honom oändligt med kärlek, och som är villig att hjälpa honom komma i form.

Vi söker:

Till Gizmo söker vi ett hem som har erfarenhet av rasen sedan tidigare, och som är intresserad av att eventuellt öva någon hundsport med honom. Gizmo har mycket energi, och hade troligtvis älskat att få utlopp för denna genom både fysisk och mental träning. Detta är dock något som får ske när han kommit i form. Just nu är det viktigt att han får kortare och fler promenader, så att han inte skadar sina leder. När han kommit i form hade han troligtvis älskat att få testa på allt från att spåra till flirt pole! Han är en rolig och väldigt påhittig hund som är nöjd så länge han får vara med!

Gizmo är även väldigt busig. Han tycker om att flamsa runt med sina leksaker, samt att få energi-ryck och kasta sig i väg. Ibland händer det att Gizmo går upp i varv vid lek. Då kan han börja kampa i kopplet. Detta är något som kommer behöva fortsatt träning – därför är det ett stort plus om det nya hemmet har tidigare erfarenhet av detta, samt fortsätter träna på att avbryta det. Vid vissa situationer behöver han fokusera på att varva ner, och hade mått bra av att få en uppgift att fokusera på. När han är lugn och harmonisk är han väldigt mysig! Nu drömmer han om att få dela med sig av all sin kärlek till nästa hem. Är det du? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på Gizmo.

Kontaktperson:

clara@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.