Gunnel


Ras: Blandras
Mankhöjd:
Ålder: 1 år 4 månader
Vikt: 3.6 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Ja, äldre barn
Kan bo med hund:Eventuellt stabil hane
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Genomgo & rar
Placeringsort:Stockholm
Om Gunnel:

Gunnel, Gunnsan – världens underbaraste Gunnsan! Den lilla tjejen med de snällaste små pepparkornsögonen. Vem kan säga nej till dom?

Hon är en otroligt gosig och rolig tjej. Vill gärna ligga nära nära under en filt i soffan inne, eller tugga på något ben och bara njuta av samvaron ihop med en människa.
Ute så tackar vår alerta lilla Gunnel inte nej till nos & stros eller att få följa ett och annat spår i någon av skogens alla vrår. Helst vill hon få röra sig fritt i en långlina.

Gunnel är bitvis lite osäker och hundmöten kan vara lite jobbiga, då skäller hon för att tydligt berätta att hon önskar avstånd. Och, med avstånd, tillit och självförtroendehöjande övningar – så har hennes osäkerhet vid hundmöten blivit mycket bättre här under hennes tid hos oss, men det måste såklart framtida hem fortsätta att arbeta på!

Vi söker:

Gunnel har fått växa upp aldelles för tidigt och vill ha en familj där hon kan få bralla av sig, så som en ung tjej egentligen borde få. Någon som låter henne få vara en valp en liten stund till.

Hon vill ha någon som vill busa och skratta ihop med henne och som vägvisar henne rätt i livets svårigheter. Gunnel vill ha en bästa vän som kan hitta hennes grej ihop med henne!

Kontaktperson:

zandra@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.