Gunvor


Ras: Blandras
Mankhöjd:
Ålder: 12 veckor
Vikt:
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Ja, barn i skolåldern
Kan bo med hund:Eventuellt
Kan bo med katt:Eventuellt
Personlighet:Kärlekstörstande och lekfull
Om Gunvor:

Gunvor kom till oss med sina systrar, sin bror och mamma. Gunvor är en tjej med glimten i ögat som älskar att leka och springa runt. Hon kan vara lite försiktig till en början så fort hon har koll på läget är det full fart framåt. Hon älskar att mysa och vill inget hellre än att krypa upp i famnen för pussar och kramar.

Vi vet tyvärr inte riktigt hur stor Gunvor kan komma att bli men vi tror på en större mellan hund.

Gunvor är en blandras där vi misstänker att mamman är flatecoated retriver blandning och pappan blandning med new foundland.

Vi söker:

Ett aktivt hem där Gunvor får vara med dagarna i ända. Ett hem där man tillsammans med Gunvor kan utforska världen. Hon vill ha nära till naturen då hon är nyfiken på allt runt henne för att senare krypa ner i soffan tillsammans för mys. Kärlek från familjen är ett måste enligt Gunvor.

Med tiden hoppas vi att ni tillsammans kan hitta en aktivitet som kanske NoseWork som ni kan utforska tillsammans.

Hon är inte rumsren och det är något som det nya hemmet kommer behöva träna på i lugn och ro. Vi jobbar på att koppelträning men har en liten bit kvar.

Kontaktperson:

frida@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.