Happy


Ras: Dalmatiner (med stamtavla)
Mankhöjd: Cirka 55 cm
Ålder: 5 år
Vikt: Cirka 30 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Har tidigare bott med barn
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Aktiv och snäll
Om Happy:

Här har vi Happy – en glad och framåt tjej som älskar att vara ute och röra på sig. Skogen är favoritplatsen; där blir hon extra energisk. Hon tycker mycket om att upptäcka nya dofter och stigar, men spenderar lika gärna ett par timmar hemma på soffan. En av Happys stora favoritsysslor är nämligen att ta det lugnt inomhus, helst inbäddad i en massa filtar.

Vi söker:

Detta är en otroligt trevlig och tillgiven tjej, men det tar en stund att lära känna henne. Happy tycker nämligen att det är jobbigt med nya människor, och behöver få ta tid på sig för att känna av situationen. När hon väl öppnat upp följer hon gärna med ut på upptåg och äventyr – men det är viktigt att respektera henne och låta Happy vara den som kommer fram först, istället för tvärtom. När hon väl fått förtroende för dig blir hon din bästa vän!

Happy har spenderat hela sitt liv boende på landet, och är därmed inte van vid stadsmiljö. Därför ser vi helst att Happy får fortsätta leva på landet, helst i ett så lugnt område som möjligt. Eftersom Happy tycker om att vara ute i naturen hade hon troligtvis älskat att få en trädgård att strosa runt i, eller åtminstone ha nära till skogen. Ute i skogen blir hon som tidigare nämnt väldigt energisk och glad; och det händer att hon därmed även blir stark i kopplet. Därför är det viktigt att det nya hemmet har styrkan att orka hålla henne, samt fortsätter att jobba vidare med detta. Något annat som är viktigt för oss är att det nya hemmet ger henne ordentligt med träning. Happy mår som bäst när hon får en uppgift, och hade troligtvis älskat att få springa bredvid cykeln, löpträna eller ge sig av på vandring.

Kontaktperson:

clara@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.