Hasse


Ras: Blandras
Mankhöjd: Ca 50-55cm
Ålder: 6 år & 9 mån
Vikt: Ca 27,5
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Barn över 10 år
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Gullig & Busig
Placeringsort:Stockholm
Om Hasse:

Här är gulliga Hasse som är en blandras på 6 år och som är väldigt snäll och busig herre. Han älskar att vara nära och längtar nu om ett hem där han får vara med så mycket som möjligt. Hasse skulle uppskatta att få vara i hela hemmet, även i soffor och sängar. Han kommer att vilja ha många gosedjur som han kan få nagga i och slita sönder.

Vi söker:
Till Hasse söker vi en aktiv familj som gillar att vara ute mycket i skog och mark men även ligga hemma och få så mycket kärlek och bli ompysslad som han förtjänar. Hasse är en kärleksfull och snäll kille som älskar att få mycket uppmärksamhet och vill ha mycket tid med sin framtida familj. Han längtar nu om sitt dröm hem där han får bara vara och skulle uppskatta med lite olika aktiviteter som tex blodspår, nosework mm.
Hasse har haft munkorgsföreläggande men har inte det längre. Detta är viktigt att hans framtida hem har stort ansvar över och ser till att det inte blir en olycka igen.
Här på hundstallet har vi gått flera gemensamma promenader tillsammans med hans hundkompisar men han har sin gräns och kan säga ifrån om någon skulle komma för nära honom, därför vill vi ge honom ett hem där man bara prioriterar honom i alla lägen och ger honom all tid.
Hasse har inte haft det så lätt tidigare i livet och vi vill att han ska få det bästa som han kan få genom att bo som ensamhund och få uppleva roliga saker resten av hans liv.
Hasse är även en allergihund, vilket betyder att han bara får äta sitt allergifoder. Detta är något det nya hemmet måste vara noggranna med, då han mår som bäst när han enbart äter detta foder. Nu hoppas Hasse kunna hitta ett aktivt, kärleksfullt och erfaret hem. Är det du? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på Hasse.
Kontaktperson:

engla@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.