Hooch


Ras: Amerikansk bulldog (med nkc-stamtavla)
Mankhöjd: Cirka 55 cm
Ålder: 3 år och 5 månader
Vikt: 44 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana tonåringar
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Mysig och snäll
Placeringsort:Alingsås
Om Hooch:

Hooch – ”hunden med tungan” är en kille som alltid bjuder på skratt. Han är lika tokig som han ser ut, och får oss alltid på gott humör. Hooch älskar att vara ute och lufsa i skog och mark, samt att använda nosen för sökövningar. Får han chansen för lite gos och kli tar han den genast, och visar då med hela kroppen hur glad han blir! Hooch är en väldigt speciell och charmig grabb, som nu söker ett lugnt hem ute på landet.

Vi söker:

Till Hooch söker vi ett hem som har hunderfarenhet sedan tidigare, allra helst av rasen amerikansk bulldog. Hooch var aningen försiktig och osäker i början av sin tid på Hundstallet – men har idag lättat upp enormt. Idag är Hooch istället en framåt och glad kille, som tycker mycket om uppmärksamhet. Han njuter av varenda sekunds ryggkliande – och tackar aldrig nej till en härlig mysstund i soffan. Detta är med andra ord en väldigt kärlekstörstande kille, som mår som bäst när han får vara en självklar del i vardagen. Något annat som Hooch tycker väldigt mycket om är att få vara ute i naturen. Hooch är nämligen en riktig naturdyrkare, som trivs väldigt bra ute i skog och mark. Därför är det ett stort plus om det nya hemmet har nära till naturen, och därmed kan fortsätta att erbjuda honom härliga skogspromenader. En annan plats som ligger Hooch varmt om hjärtat är vår stora rastgård. Hooch älskar rastården, och blir som en helt annan hund när han får springa fritt. Då kommer han upp i fart, busar runt med sina leksaker eller kampar med våra däck som vi har liggandes där. Hooch tycker även om att flytta runt på däcken, vilket han gör utan minsta ansträngning. Denna kille har med andra ord mycket styrka i sig! Samma sak gäller ute på promenad; Hooch blir väldigt stark i kopplet om han vill någonstans. Därför är det viktigt att även ägaren har styrkan att orka hålla honom.

Idag går Hooch på ett allergifoder. Detta foder har fungerat väldigt bra för Hooch, och därför vill vi att det nya hemmet fortsätter att ge honom det. Det är viktigt att Hooch enbart äter det fodret då han kan bli väldigt dålig i magen om han får i sig någonting annat. Nu hoppas vi att Hooch ska hitta ett engagerat och roligt hem, som ger honom all den kärlek (samt mysstunder) han behöver. Känner du att du kan ge honom det? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på Hooch.

Kontaktperson:

ellen.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.