Hubbe


Ras: Blandras
Mankhöjd: Ca 60cm
Ålder: 2år
Vikt: Ca 50kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Barn i skolåldern
Kan bo med hund:Eventuellt med en stabil tik
Kan bo med katt:Vet ej
Personlighet:Kärleksklump och snäll
Placeringsort:Staffanstorp
Om Hubbe:

Hubbe är en stor och kärleksfull kille som inte riktigt är medveten om sin storlek och han kan ibland vara bufflig. Han älskar kärlek, mys och att få sitta i knäet. Hubbe är väldigt tillgiven och vill gärna alltid ha närhet och sällskap. Det bästa han vet är att få strosa rundor i skogen och känna in alla härliga dofter som finns där. Då Hubbe är en stor och stark kille som fortfarande är väldigt valpig och han kommer behöva vägledning i den stora världen och lära sig en del grundläggande vardagslydnad.

Hubbe har en del vakt i sig och kommer med glädje vakta tomten han bor på.

Vi söker:

Till vår härliga Hubbe söker vi ett hem som är beredda på att ta emot hans klumpiga kärlek. Han söker någon som är stark nog att orka hålla honom samt är lika full av humor som Hubbe själv. Älskar ni inte att få pussar är inte Hubbe rätt hund för er.
Hubbe önskar en stor trädgård där han kan få busa av sig samt få utlopp för sin vakt.
Vi söker ett hem med äldre barn då Hubbe är lite klantig och bufflig. Vi tror absolut att han kan bo med en annan stabil tik.

Kontaktperson:

carolin@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.