Humlan


Ras: Rottweiler
Mankhöjd:
Ålder: 9 år
Vikt: 30 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Arbetsglad och tillgiven
Placeringsort:Stockholm
Om Humlan:

Humlan är den perfekta representanten för sin ras! Hon är en otroligt tillgiven och gosig tjej, som älskar att arbeta och få använda huvudet och lösa uppgifter som t ex olika sökövningar och mental träning.

Hon älskar pinnar och bollar och kan bli lite manisk på pinnar i skogen, det är dock lätt att avleda med en rolig uppgift som ett litet godisträd eller liknande. Hon älskar långa skogspromenader och det behöver hon för att bygga och underhålla sina muskler på skonsamt sätt. Detta främst för att hon har knäledsartros och kommer därför behöva extra vård och omsorg resten av livet.

Humlan har inga som helst problem att åka kommunalt, utan tar det mesta med ro. Detta gäller även andra hundar. Hemma slappnar hon lätt av och älskar att få en mysig stund i soffan en regnig dag.

Vi söker:

Vi söker ett hem med tidigare erfarenhet av denna hundtyp samt har ett intresse för att arbeta med sin hund, som ser helheten i sitt hundägande, vad gäller allt från vård, omsorg, rehab och aktivering.

Då Humlan är lite till åren kommen så är det viktigt att man har det i åtanke när det kommer till ork osv. Hon älskar dock att arbeta med knoppen samt att få uppgifter att jobba med.

Humlan söker ett hem där hon får vara stjärnan och mittpunkten. Där hon får leva ett aktivt pensionärsliv och följa med på roliga utflykter och upptåg.

Kontaktperson:

engla@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.