Isa


Ras: Fransk bulldogg
Mankhöjd: Cirka 25 cm
Ålder: 8 år
Vikt: 13 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Ej testad med barn
Kan bo med hund:Eventuellt
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Busig och snäll
Om Isa:

Detta är Isa – ett krutpaket som helst av allt spenderar sina dagar med mycket gos och bus! Hon ses ständigt sökandes efter klappar och kramar – medan hon i nästan sekund kan få ett ”glädjeryck” och rusa i väg med en önskan om att bli jagad. Precis sådan är hon, en kärlekstörstande och busig tok som helt enkelt njuter av livet till fullo!

Vi söker:

Till Isa söker vi ett hem som är lika glatt och galet som hon! Isa behöver få mängder av kärlek och uppmärksamhet varje dag (och helst av allt i soffan). Det är nämligen favoritplatsen inomhus. Utomhus tycker hon mycket om skogen eller andra naturområden. Långpromenader i skog och mark är hennes grej, och hon tar sig gärna ett bad längst promenadens gång! Efter badet brukar hon få ett och annat glädjeryck, och då gäller det att hänga med! Isa är pigg och glad för sin ålder, och älskar fart och fläkt! Något annat hon älskar är få ryggen kliad; något hon gärna löser på egen hand genom att rulla runt i gräset. Får hon rulla runt i gräset blir hon riktigt nöjd… Hon är nämligen en stor livsnjutare som ständigt ses rullandes i gräset, eller snarkandes i skuggan. Isa är en tjej som helt enkelt tar vara på livet – och som nu önskar att finna ett hem som är lika positivt som hon, och som nu vill ge henne ett riktigt fint liv.

Isa är en underbar tjej på alla sätt och vis, men som tyvärr har tidigare historik med resursförsvar. Saker som hon värderar kan hon alltså börja vakta. Det kan handla om mat, leksaker, men också personer. Isa har tidigare tytt sig till en person och sedan vaktat denna från andra personer. Isas resursförsvar gör att hon kräver ett hem som har ett visst tänkt kring detta – därför är det ett stort plus om det nya hemmet har liknande erfarenhet av resursförsvar, och på så vis vet hur de ska hantera det. Det är även ett stort plus om det nya hemmet har erfarenhet kring ”patellaluxation”, då detta är något som Isa har på bägge bakbenen. Hennes patellaluxation är ingenting som märks av när hon går, men det är viktigt att det nya hemmet är medvetna och håller koll på det inför framtiden. Nu hoppas Isa kunna hitta ett hem på hennes nivå; det vill säga ett kärleksfullt, busigt och aktivt hem. Är det du? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på Isa.

Kontaktperson:

josefin.a@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.