Jac, Lexus, Jawa, Tesla


Ras: Blandras med schäfer
Mankhöjd: Växer fortfarande
Ålder: Blir leveransklara den 28/9
Vikt: Växer fortfarande
Kön: 2 tikar och 2 hanar
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Kan bo med hundvana barn
Kan bo med hund:Ja
Kan bo med katt:Kan bo med hundvan katt
Personlighet:Livliga och nyfikna
Placeringsort:Alingsås
Om Jac, Lexus, Jawa, Tesla:

Här har vi fyra underbara små valpar som nu söker efter nya hem (2 hanar och 2 tikar). Idag spenderar de små liven sina dagar tillsammans med sin mamma, mestadels sovandes, ätandes och busandes – och den 28de september är de tillräckligt gamla för att flytta till sina nya hem och påbörja sina nya liv!

Vi söker:

Till dessa underbara små valpar söker vi hundvana hem som utlovar mycket kärlek och mys till dem. Det är ett stort plus om de nya hemmen har tidigare erfarenhet av valpar, och därmed har kunskap om vad valp-perioden innebär med rumsrenhet, socialisering med mera. Det är även ett stort plus om de nya hemmen har erfarenhet av större hundar då dessa valpar är en blandning med schäfer, och därmed vet vilken aktivering de kommer att behöva i framtiden.

Valparnas mamma tycker mycket om att vara ute och röra på sig i skog och mark, samt att jobba med huvudet och nosen. Sökövningar är något hon är bra på, vilket hennes små valpar säkerligen också vill testa på i framtiden! Förutom sökövningar hade springturer, vandring eller annan form av utomhusvistelse också varit spännande för dem. Så länge de får jobba både mentalt och fysiskt, samt vara med sina ägare så mycket som möjligt, är de nöjda. De tycker alla om att vara nära, och man kan redan nu se att de alla är väldigt gosiga och kärleksfulla små individer. Därför vill vi att de ska få komma till hem som erbjuder lika mycket gos och kärlek som de ger. Känner du att du kan erbjuda ett fint och tryggt hem till en valp? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan.

Kontaktperson:

ellen.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.