Jack


Ras: Dvärgtax (utan stamtavla)
Mankhöjd: ca 30cm
Ålder: 1,5år
Vikt: ca 5kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Nej
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Positiv och alert!
Placeringsort:Stockholm
Om Jack:

Jack är en pigg och levnadsglad liten kille med en otrolig fart under tassarna! Han är kontaktsökande och vill gärna samarbeta och lära sig nya saker men är osäker i vissa situationer och kan bitas när han känner sig hotad eller trängd.

Jack har ingen erfarenhet av jakt men här på stallet har han visat intresse för att använda sin nos och vi tror att han skulle må mycket bra av att regelbundet få aktiveras med nosaktiviteter, till exempel viltspår eller nosework. Jack tycker också mycket om att jobba för godisbitar och skulle gärna sysselsätta sig med rallylydnad, tricks och lydnadsträning.

Jack är just nu en stressad liten hund som behöver ett liv fyllt av rutiner, rätt typ av aktivering och framförallt en lugn miljö, helst lantligt.

Jack kan vakta sådant som är värdefullt för honom, så som matskålen, tuggben och matkassarna som du just burit hem. Han vaktar främst mot personer som han inte känner och litar på än och det är viktigt att hans nya hem vill arbeta för att bygga upp hans tillit till människor, öva byteshandel samt undvika att sätta Jack i situationer där han upplever att han behöver vakta.

Vi söker:

Till Jack söker vi en mjuk och aktiv person som vill och kan aktivera honom både psykiskt och fysiskt. Jack behöver bo i en mycket lugn miljö med någon som ger honom massor med kärlek och trygghet. Han kommer behöva mycket tid och tålamod för att landa i sitt nya hem men när han väl har gjort det, har du en bästa vän för livet. 

Söker du en aktiv bästa vän? Jack väntar på dig!

Kontaktperson:

sara.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.