Jack


Ras: Blandras med schäfer
Mankhöjd: Cirka 60 cm
Ålder: 2 år
Vikt: 33 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Ja, stabil tik
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Glad och påhittig
Om Jack:

Jack är en busig och snäll unghund. Han är en kille som älskar att gå i skogen och att utforska nya stigar och dofter.

Han har stort behov av att vara ute och röra på sig men kan dra en del i kopplet när han ser vilt, hundar eller annat som ser spännande ut. Han tycker det är kul att leka kamplekar eller slänga runt med sina gosedjur.

Inomhus är han väldigt mysig och älskar att ligga nära och gosa. Jack är en hund som behöver oändligt med kärlek från sin familj.

Jack tycker det är jobbigt att bli lämnad ensam och går då lätt upp i stress, vilket är något som hans nya familj måste fortsätta träna på.

Vi söker:

Till Jack söker vi ett aktivt hem som vet vad det innebär att ha en unghund. Han behöver få utlopp för sin energi, gärna genom långpromenader i skog och mark eller genom att få springa fritt. Jack behöver även aktiveras mycket mentalt – gärna med olika typer av sökövningar tillsammans med sin nya ägare. Han är en rolig hund som älskar att få vara med!

Jack vill inte vara ensam, och behöver någon som kan vara hans trygga punkt. Jack går lätt upp i stress, och det är något det nya hemmet behöver fortsätta öva på så att Jack får känna sig trygg.

Den nya familjen behöver även ha styrkan att hålla honom då han kan bli stark på promenad när han ser vilt eller andra hundar. Jack hade gärna bott på landet, där han kan få nosa fritt och slippa allt för många hundmöten.

Kontaktperson:

clara@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.