Kaffi


Ras: American bully ( utan stamtavla)
Mankhöjd: Ca 45 cm
Ålder: 11 månader
Vikt: Ca 25 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Över 10 år
Kan bo med hund:Eventuellt med en snäll och stabil hane
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Glad & mysig
Placeringsort:Stockholm
Om Kaffi:

Kaffi är en snäll och framåt tjej, som tycker om att hänga med på det mesta! Kaffi tycker om att jobba med nosen, älskar att leka med leksaker och att få godis såklart. Kaffi en aktiv tjej, och hon söker nu efter ett hem som kan ge henne all den aktivering och tid hon behöver för att må bra.

Vi söker:

Till söta Kaffi söker vi ett aktivt och ett erfaret hem som tycker om att jobba med sin hund.

Hon är en nyfiken tjej som vill vara med överallt. Kaffi är väldigt lättmotiverad då hon älskar leksaker, godis och att få beröm.

Hon älskar att bli kliad och mysa, en av det bästa sakerna hon vet är att få vara nära sin person och mysa under samma filt som en själv. Om man skulle bjuda upp henne till lek så går hon rätt så snabbt upp i varv, det är en sak som hennes framtida hem kommer att få jobba med.

Kaffi är väldig snäll med hanteringen, kan sitta fint när man gör kloklipp och örontvätt.

När det regnar ute så är det inte så populärt från Kaffis del, men om hon får ett mysigt regntäcke så går det hur bra som helst.

Hon är väldigt duktig att gå i koppel, lyssnar duktigt på när man vill ha kontakt med henne vid hundmöten.

Då hennes viltintresse är stort så skulle hon uppskatta och tycka att det är roligt med exempelvis spårning eller nosework.

Kaffi är en sån som skulle kunna bo i stadsmiljö men också lantligt.

Kaffi kan uppskatta att gå gemensamma promenader tillsammans med andra hundar. Hon har idag några hundkompisar på stallet som hon promenerar med flera gånger i veckan, vilket har fungerat väldigt bra. Kaffi är som sagt väldigt godismotiverad, så bara man erbjuder lite godis brukar hon få annat att tänka på. Känner du att Kaffi skulle passa in i ert liv? Där hon får all kärlek och ett aktivt hem, som ger henne all den tid och engagemang hon behöver. Känner du att du kan ge henne det? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på fina Kaffi.

Kontaktperson:

engla@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.