Kakan


Ras: Blandras
Mankhöjd: ca 40 växer fortfarande
Ålder: Ca 6månader
Vikt: 18 kg växer fortfarande
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Valpig och nyfiken
Placeringsort:Staffanstorp
Om Kakan:

Kakan är så söt att man vill äta upp honom men det döljer sig mer bakom den söta fasaden. Han är allt vad man kan förvänta sig av en valp så som lekfull, nyfiken, äventyrslysten och ganska ouppfostrad. Han har en väldigt stor jaktlust som gör att han inte vill bo med andra djur eller mindre barn.

Kakan är fortfarande en valp och kommer behöva all grundläggande valpträning så som rumsrenhet, koppelträning och allmän lydnad.

Kakan tackar aldrig nej till en utflykt, han älskar att upptäcka den stora världen tillsammans med sin förare. Hans favorit är en promenad i skogen i långlina, med nosen i backen guidar han sig genom stock och sten i hopp om att hitta något gott att snaska på eller rulla sig i.

Vi söker:

Till Kakan söker vi en erfaren hundägare med hjärtat på rätt ställe. En familj som kan guida honom i livet och alltid finnas vid hans sida. Kakan söker ett aktiv hem men med en självklar plats i soffan för massa kärlek och mys.
Med sin stora jaktlust söker vi ett hem utan barn eller andra djur.

Kontaktperson:

carolin@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.