Kalle


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 30 cm
Ålder: 8 år
Vikt: Cirka 7 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana tonåringar
Kan bo med hund:Eventuellt
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Lekfull och snäll
Om Kalle:

Kalle är en glad och framåt kille som är väldigt levnadsglad! Han tycker om att öva på olika tricks (sitta fint är hans favorit!) samt att söka efter gömda föremål. Leksaker är något han värdesätter högt – och han bär gärna med sig en boll under hela promenaden!

Vi söker:

Till Kalle söker vi ett hem som ger honom långa promenader, samt mycket lek och bus! Kalle är pigg och alert, och tycker om att jobba för sina leksaker. Aktiviteter som bollsök passar honom därför väldigt bra! I sitt nästa hem skulle han gärna vilja utveckla sitt intresse för sökövningar ännu mer. Viltspår eller något liknande hade troligtvis därför passat honom väldigt bra! Han har med andra ord en bra nos som han gärna vill fortsätta jobba med. Något annat Kalle gärna fortsätter med är att ha promenadkompisar! Här på Hundstallet går han dagligen på gemensamma promenader tillsammans med andra hundar, vilket har fungerat väldigt bra.

Efter promenaden tycker Kalle om att mysa. Hans favoritplats är sin hundbädd eller i soffan tillsammans med någon han tycker om. Kalle är en väldigt mysig liten kille som njuter av uppmärksamheten och att bli kliad på! Däremot kan han tycka att det är lite läskigt med hantering. Därför kommer det nya hemmet behöva fortsätta träna på det i en lugn hemmamiljö. Kalle har gjort stora framsteg med hanteringsbiten, men kan ibland behöva lite stöttning och motivation. Nu söker Kalle efter ett hem som ger honom tid, trygghet och en himla massa bus! Kan du erbjuda honom det? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på Kalle.

Kontaktperson:

josefin.a@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.