Kharma


Ras: Blandras
Mankhöjd: ca 35 cm
Ålder: 6 mån
Vikt: ca 10 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Eventuellt med stabil hane
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Nyfiken och kelsjuk
Om Kharma:

Kharma är en busig, nyfiken och social tjej med fart under tassarna. Hon älskar människor och vill gärna vara med i allt ni gör. Kharma har glimten i ögat och älskar att komma på nya roliga hyss, en tjej med mycket humor i sin personlighet. Skogspromenader är en favorit där hon kan få utforska dofter och gömmor. Kharma är en en liten livsnjutare som ibland zoomar ut och går lite i sin egen värld. Hemma vill hon helst spendera sin dag i ditt knä och få all din kärlek. Hon är på god väg med att bli helt rumsren men nya hemmet kommer behöva jobba vidare. Hon behöver precis som alla andra valpar utforska världen. Kharma är en blandning med American Bully.

Vi söker:

Till vårt lilla energiknippe söker vi någon som har erfarenhet av rasen och är aktiva. Ni får gärna tycka om att vara i skog och mark där ni följer med Kharma på hennes upptäcktsresa. Hon behöver någon som kan erbjuda henne minimalt med ensamtid då hon inte är vana att vara själv. Ni kommer även behöva fortsatt arbetet med att socialiserad och lära världen ser ut. Du måste ha oändligt med kärlek att ge henne då hon kommer kräva det av er. Du kommer behöva minst lika mycket humor som Kharam och gilla busiga upptåg.

Kontaktperson:

carolin@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.