King


Ras: Blandras, okända raser
Mankhöjd: -
Ålder: 5 år
Vikt: 32 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Hundvana tonåringar
Kan bo med hund:Eventuellt lugn tik
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Tillgiven och glad
Om King:

King är en glad och trevlig kille som nu söker efter ett nytt hem. Det bästa King vet är att ta långpromenader i skogen, plaska i vattenbrynet och använda sin nos! Han vill gärna leta efter möss och sork som gömmer sig under mossan och vi tror att han skulle älska att sysselsätta sig med viltspår, nosework eller andra sökaktiviteter. Inomhus är King lugn och här på stallet vill han gärna umgås med oss i personalen och sova under skrivbordet eller i mötesrummet. Nu önskar han hitta ett nytt hem som tar med honom ut i naturen och ger honom all den kärlek och aktivering han behöver.

Vi söker:

Till King söker vi ett hem som vill lägga ner mycket tid på honom. Han kan bli väldigt rädd för män i vissa situationer och skulle därför må bäst av att få bo med en kvinna. Något annat som King skulle må bra av är att få komma till ett aktivt hem i ett lugnt bostadsområde. King tycker inte om när det är för stökigt runt honom och kan bli rädd för plötsliga ljud och rörelser. Stadslivet är därför något som inte passar honom så bra. Ljudet av tung trafik, tunnelbanan med mera gör honom stressad. Därför ser vi helst att han får komma ut på landet.

Det är viktigt att King får komma till ett hem som ger honom oändligt med tid, och som låter honom få landa i sin takt. King kommer att behöva stöttning och vägledning, så det nya hemmet måste vara beredda på att ge honom den tid han behöver – samt vara där som stöd när han känner sig osäker. Är du Kings trygga punkt? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på King.

Kontaktperson:

sara.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.