Kiwi


Ras: Schäfer (utan stamtavla)
Mankhöjd: Ca 60cm
Ålder: 2 år
Vikt: Ca 34kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Vet ej
Personlighet:Aktiv och kärleksfull
Om Kiwi:

Här har vi livsglada Kiwi, hon är en schäfer utan stamtavla.

Kiwi har liten erfarenhet av livet men nyfiken på vad som väntar i framtiden. Hon är tillgiven och närhetstörstande som älskar att få utforska samt jobba med sin nos. Hon är en tjej som älskar att få sitta i knäet och mysa, att alltid ha någon nära sig. Kärlek är underbart tycker Kiwi!

Hon tycker att det är lite jobbigt att vara ensam och ensamhetsträningen kommer behövas tränas i hennes takt.

Kiwi är en tjej med fart under tassarna och är väldigt busig av sig. Hon kommer behöva lära sig basic vardagslydnad samt massa annat kul världen har att erbjuda. Hon kan göra utfall mot andra hundar och nya ägaren kommer behöva ha styrkan för att kunna hålla henne, samt viljan att jobba med henne på ett positivt sett så Kiwi kan bli bekväm i dessa situationer.

Kiwi är en tjej som kommer behöva både mental och fysisk aktivering för att må bra. Hon är idag en oslipad diamant som kommer bli hur fin som helst med rätt förutsättningar.

Vi söker:

Till kärleksfulla Kiwi söker vi en aktiv familj där hon kan få vara en självklar del av alla utflykter och äventyr.
Kiwi söker någon som är villig att jobba med henne, framför allt mentalt men även fysiskt. Hon är nyfiken och har lätt för att lära sig nya saker och vill gärna få prova på någon form av aktivitet. Kanske spåra kan vara det hon tycker är roligast.
Till Kiwi söker vi en hundvan familj som kommer vägleda henne framåt i livet på ett positivt och belöningsbaserat sätt. Där man har förståelse för att Kiwi är en tjej som behöver närhet och hejarop genom livet.
Kiwi önskar att få bo stort med inhägnad trädgård där hon får busa och ha skoj.

Kontaktperson:

carolin@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.