Kompis


Ras: Malinois (utan stamtavla)
Mankhöjd: Kommer bli cirka 60-65 cm
Ålder: 10 månader
Vikt: Kommer bli cirka 25-30 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Nej
Kan bo med hund:Äldre stabil tik
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Aktiv och alert
Om Kompis:

Kompis är en aktiv och alert unghund. Han älskar att rulla sig i gräset, klättra och att ligga i knät och bli kliad. Han har stor integritet men vill gärna vara med och följa med överallt. 

Han är väldigt lättlärd och nyfiken kille som älskar att få en uppgift. Aktivering i alla former älskar han och gör alltid sitt bästa.  Han har lätt för att lära sig nya saker och älskar tricks. Han är ung och lite busig och skulle behöva en människa som kan vägleda honom och vara steget före. 

Att åka bil och ströva runt i skogen och bergen och bara få vara hund är också en favorit.

Kompis kan vara reserverad mot hundar som han inte känner men han har umgåtts med flera andra hundar och det har gått bra. Vii tror att den bästa kombinationen skulle vara med en vuxen, trygg hund som kan bli en förebild för den här lilla tonåringen.

Han är inte van att bo med barn och vi önskar ett hem utan mindre barn. Men tonåring går bra. Han bästa träningskompis är just nu en 13-årig tjej. 

Vi söker:

Kompis behöver en mjuk hand, lugnt tydligt kroppsspråk och massor av kärlek.

Vi ser att du är aktiv, intresserad av att träna och aktivera sin hund och med erfarenhet av brukshundar.

Det är viktigt att den nya familjen jobbar på ett mjukt sätt och ger Kompis stöd och trygghet. Vi letar efter ett hem med någon form av aktivering och där ni har tid för mycket mys!

Kontaktperson:

ellen.b@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.