Kompis


Ras: Malinois (utan stamtavla)
Mankhöjd: Cirka 60-65 cm
Ålder: 1 år och 3 månader
Vikt: Cirka 30 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Nej
Kan bo med hund:Äldre stabil tik
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Arbetsvillig och smart
Om Kompis:

Söker du en ny kompis? – då kanske vår hund Kompis är något för dig!

Denna aktiva och alerta kille letar just nu efter sitt för alltid hem. Helst ett hem där han får jobba. Det spelar ingen roll om det är genom nosework, söka efter gömda föremål, agility, apportering eller nya kommandon som ska läras; Kompis gör alltid sitt bästa. Så länge han får en uppgift är han nöjd. När Kompis inte får en uppgift kan han ibland bli ganska busig. Då händer det att han kampar i kopplet eller testar gränserna på andra sätt. Han är fortfarande en unghund och har mycket att lära – därför behöver han en ägare som kan vägleda honom och hela tiden ligga steget före.

Vi söker:

Till Kompis söker vi ett aktivt och engagerat hem som ger honom mer än enbart dagliga promenader. Detta är en hund som måste få jobba med kropp och huvud för att må bra. Därför ser vi gärna att det nya hemmet är intresserade av hundsporter och har erfarenhet av stora brukshundar sedan innan.
Kompis hade även älskat att få komma ut på landet, och ha stora ytor att röra sig på. Bland det bästa han vet är att springa runt i vår stora rasthage – och då går det undan!

Söker du en sann kompis? Skicka då in en intresseanmälan på denna kille.

Kontaktperson:

ellen.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.