Lady


Ras: Cocker Spaniel (utan stamtavla)
Mankhöjd: -
Ålder: 3år
Vikt: 11kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Över 15år
Kan bo med hund:En snäll hund i liknande storlek.
Kan bo med katt:Vet ej.
Personlighet:Jätteglad men osäker
Placeringsort:Stockholm
Om Lady:

Lady är en jätteglad och pigg hund som tycker mycket om både hundar och människor. Hon är samtidigt osäker och känslig. Lady skulle må bra av att få utvecklas inom spår eller sök, både för att det är en aktivitet som hon är intresserad av men också för att hjälpa henne att bygga upp sitt självförtroende!

Även om Lady tycker om andra hundar så kan hon vakta tuggben mot andra hundar och mår därför bäst av att få tugga ben i fred i en avgränsad vrå eller i ett eget rum, när det finns andra hundar i närheten. Hon har i dagsläget inte vaktat mot människor men visar tydligt att hon är jätterädd att någon ska ta tuggben ifrån henne.

Vi söker:

Vi söker dig som är lugn, snäll och tålmodig och har möjlighet att ge Lady den tid och träning som hon behöver för att bli en trygg hund! Vi söker ett hundvant och lugnt hem utan små barn. Vi ser gärna att du har haft en osäker hund tidigare.

Lady finns i Stockholm.

Kontaktperson:

sara.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.