Lev


Ras: Labrador
Mankhöjd: Cirka 56 cm
Ålder: Cirka 7 år
Vikt: Cirka 40 kg (behöver gå ner i vikt)
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Arbetsvillig och aktiv
Om Lev:

Lev livet tillsammans med Lev!

Denna spralliga kille är snart 7 år gammal och full av energi! Han tycker mycket om att springa runt i vår stora rastgård, gå på långpromenader eller busa med sina leksaker. Lev är en snäll och glad kille som snabbt blir din kompis. Han tycker mycket om att röra på sig, samt öva på olika trix och kommandon.

Vi söker:

Till Lev söker vi ett aktivt hem som har erfarenhet av stora brukshundar sedan tidigare. Vi ser gärna att det nya hemmet vill träna någon typ av hundsport med Lev. Han hade troligtvis älskat antingen sök, lydnad eller agility. Lev har mycket energi och behöver verkligen få utlopp för den!

Lev tycker det är jobbigt med andra hundar, och gör utfall vid hundmöten. Vid utfallen blir han väldigt stark, därför måste det nya hemmet ha styrkan att orka hålla honom. Vi ser gärna att det nya hemmet har tidigare erfarenhet av reaktiva hundar och en bra plan för hur man kan jobba vidare med detta. Eftersom Lev inte tycker om andra hundar ska han även bo som ensamhund, och helst i ett hem där det inte förekommer så många hundmöten på promenad.

Lev kan ibland gå upp i varv och börja kampa i kopplet. Kampen brukar gå att avleda med en leksak, men det är något det nya hemmet måste fortsätta jobba vidare med. Just leksaker är något han älskar, och gärna jobbar för. Därför kan det vara bra att låta honom bära med sig en leksak på promenad, eller låta honom jobba för en. Han blir väldigt engagerad när han får jobba och behöver därför komma till ett hem som vill göra just det med honom.
Vill du leva livet tillsammans med Lev? Skicka då in en intresseanmälan!

Kontaktperson:

ellen.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.