Lili och Susie


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 25 cm
Ålder: 12 veckor
Vikt: Kommer bli cirka 40 kg
Kön: Tikar
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Ja, barn i skolåldern
Kan bo med hund:Eventuellt
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Nyfikna och mysiga
Om Lili och Susie:

Lili och Susie är två tjejer som är framåt och tar för sig i livet. De har nyligen fyllt 12 veckor och är nu redo att flytta. De söker två separata hem där de får växa upp med mycket kärlek och trygghet. Båda tjejerna är väldigt nyfikna, aktiva och närhetstörstande.

Mellan allt bus ligger de helst nära och myser. De älskar människor och hälsar nyfiket på alla som går förbi. Både Lili och Susie är godismotiverade och tycker om att busa med det mesta som rör sig. 

De har visat tendenser till resursförsvar vid mat och det är något som deras nya hem behöver tänka på.

Vi söker:

Lili och Susie är troligtvis av raserna Newfoundland och Sarplaninac, de kommer därmed bli två stora tjejer och man behöver ha styrkan att kunna hålla dem i framtiden.

De är inte rumsrena och det är något som det nya hemmet kommer behöva träna på i lugn och ro. Vi jobbar på att koppelträning men har en liten bit kvar.

Vi ser helst att man har erfarenhet av liknande raser och har förståelse för den mentala stimulansen de kommer att behöva i vuxen ålder men även under valptiden. De vill helst bo i hus med egen trädgård eller nära till skog och natur.

Kontaktperson:

amanda.l@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.