Loke


Ras: Siberian Husky, schäfer, bernen sennen-blandning
Mankhöjd: Cirka 55 cm
Ålder: 2 år och 8 månader
Vikt: Cirka 25 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Nej
Kan bo med hund:Eventuellt
Kan bo med katt:Ja
Personlighet:Aktiv och snäll
Om Loke:

Loke är en försiktig kille som kan vara lite reserverad till en början. Men när man väl vunnit hans tillit är han en mysig kille, som gärna vill ha närhet. Det bästa Loke vet är att gå på långpromenader tillsammans med någon han tycker om. Favoritplatsen är skogen eller landet; lugna platser där han kan slappna av. Loke tycker det är jobbigt med för mycket liv och rörelse runt sig, och behöver få komma till ett lugnt hem som arbetar vidare med hans stressnivå.
Loke tycker mycket om att lära sig nya trix, kommandon samt att testa på nya aktiveringsleksaker. Han tycker också om att gå på promenader tillsammans med andra hundar – men kan i början vara väldigt exalterad och skälla väldigt mycket.

Vi söker:

Till Loke söker vi ett lugnt hem som inte går för fort fram. Loke tycker det är jobbigt med för mycket förändringar, och kan vara ganska stressad av sig. När det blir för mycket liv runt honom börjar han skälla. Han behöver få ta tid på sig för att landa och känna sig trygg, och det är viktigt att det nya hemmet har förståelse för detta. Han är heller inte van vid att lämnas ensam, och behöver därför komma till ett hem som erbjuder minimalt med ensamtid.
Loke behöver trygghet, stöttning och en hjälpande hand. Kan du erbjuda honom det? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på Loke.

Kontaktperson:

clara@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.