Loke


Ras: American Staffordshire Terrier
Mankhöjd: Cirka 55 cm
Ålder: 5 år
Vikt: 28 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Ej testad med barn
Kan bo med hund:Eventuellt
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Lugn och snäll
Om Loke:

Loke, även kallad ”mys-Loke” söker nu efter ett hem. Detta är en lugn och snäll kille som söker ett hem där han får mycket kärlek och omvårdnad. Han spenderar helst sina dagar tillsammans med någon, och drömmer nu om ett hem som vill hitta på saker tillsammans. Loke är med andra ord en väldigt kärlekstörstande kille, som vill ha ett lugnt och mysigt hem där han får mycket uppmärksamhet.

Vi söker:

Till Mys-Loke söker vi ett hem som har mycket tid att spendera tillsammans med sin hund. Loke vill kunna följa med på det mesta, vare sig det är utflykter ut i skogen eller in till centrum. Han är anpassningsbar, och skulle gärna vilja testa på olika aktiviteter tillsammans med sin nya ägare. Viltspår, lydnad eller nosework är något han är lite nyfiken på – därför är det ett stort plus om det nya hemmet har tänkt att aktivera honom på de sätten. Något annat han gärna ägnar sig åt är att ”öppna paket”. Loke tycker om att utforska nya dofter eller föremål som är inslagna i papplådor eller handdukar. Finns det dessutom lite godis gömt därinne blir han extra glad! Att öppna paket är en aktivitet som håller honom sysselsatt länge, och som det nya hemmet gärna får fortsätta med!

Något annat Loke tycker om är gemensamma promenader tillsammans med sina hundkompisar. Här på Hundstallet tar han dagligen långa promenader tillsammans med andra hundar från stallet. Under promenaderna brukar han mest lunka på och inte bry sig så mycket om de andra hundar, men han uppskattar ändå sällskapet. Leder promenaden dessutom till skogen eller till en plats han aldrig varit på innan blir han extra glad och pigg! Loke är en rolig hund som tycker om att utforska, och nu drömmer han om att ge sig ut på äventyr tillsammans med sin nya familj. Känner du att Lokes beskrivning stämmer bra in på dig? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på Loke.

Kontaktperson:

josefin.a@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.