Loke


Ras: American Staffordshire Terrier
Mankhöjd: Cirka 55 cm
Ålder: 4 år
Vikt: 25 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Hundvana tonåringar
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Snäll och mysig
Placeringsort:Alingsås
Om Loke:

Loke, även kallad ”mys-Loke” söker nu efter ett hem. Detta är en lugn och snäll kille som söker ett hem där han får mycket kärlek och omvårdnad. Han spenderar helst sina dagar tillsammans med någon, och drömmer nu om ett hem som vill hitta på saker tillsammans. Loke är med andra ord en väldigt kärlekstörstande kille, som vill ha ett mysigt hem där han får mycket uppmärksamhet. Något annat som är väldigt viktigt för Loke är lugn och ro. Loke tycker inte om stadsmiljön, och behöver därför få komma till ett hem ute på landet utan för mycket liv och rörelse.

Vi söker:

Eftersom Loke går upp i varv när det blir för mycket liv runt honom söker vi ett så lugnt hem som möjligt. När det blir för mycket runt honom kan han göra utfall. Därför vill vi att han ska få komma till ett hem ute på landet, där han kan få chansen att slappna av. I Hundstallets lugna skogar tar han gärna gemensamma promenader tillsammans med andra hundar. Då lunkar han mest på och bryr sig inte så mycket om de andra hundarna – medan han i centrum kan göra utfall mot andra hundar. Loke är alltså känslig för stress, och vill inte bo i centrum med bilar och oljud. Därför är det viktigt för oss att Loke kommer till ett så lugnt hem som möjligt, så att han slipper gå upp i varv. Förutom centrum med alla oljud finns det en annan sak som får honom att gå upp i varv, nämligen vatten. Loke älskar att bada, men blir manisk när han ser sjöar. När han får syn på vatten gör han allt han kan för att få bada, vilket leder till att han skäller och drar väldigt mycket i kopplet.

Får Loke bara komma till ett lugnt hem ute på landet är han en otroligt mysig hund som bara vill ha kärlek och närhet. Han älskar att spendera så mycket tid som möjligt tillsammans med sina ägare – och drömmer nu om ett hem som vill utforska olika aktiviteter med honom. Loke är nyfiken på viltspår, lydnad samt nosework! Därför är det ett stort plus om det nya hemmet har tänkt att utöva någon av de aktiviteterna tillsammans med honom. Inomhus älskar Loke att ”öppna paket”, det vill säga godis eller mat som är inslaget i paket eller handdukar – som han får kämpa lite med för att få upp. Han tycker om att jobba för maten, och önskar sig många paket i sitt nya hem! Viktigt att veta om Loke är dock att han har en foderallergi. Därmed äter Loke ett allergifoder, vilket kan kommer att behöva fortsätta med i sitt nya hem. Nu hoppas vi att Loke ska hitta ett mysigt och harmoniskt hem, som fortsätter att stötta och vägleda honom. Känner du att du kan erbjuda honom det? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på Loke.

Kontaktperson:

josefin.a@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.