Marie


Ras: Prazsky krysarik (utan stamtavla)
Mankhöjd: Ca 20cm
Ålder: Ca 7år
Vikt: Ca 2kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Vet ej
Personlighet:Blyg och mysig
Om Marie:

Här har vi kärleksfulla Marie!

Hon är en försiktig tjej som behöver sin tid för att bli bekväm. Men när hon väl fått förtroende så blir hon en mysig och närhetstörstande tjej. Marie är inte så van vid att gå i koppel och kan tycka att nya sker är väldigt läskigt, samt behöver då en trygg famn att luta sig mot. Marie har lätt till skall och detta bör nya hemmet vara införstådda med. Marie vill ha en varm och trygg famn att få spendera sina dagar i.

Vi söker:

Till Marie söker vi ett lugnt och stabilt hem där hon kan få landa och blomma ut. Hon behöver någon som ser henne för den hon är samt har tidigare erfarenhet av blyga och försiktiga hundar. Marie söker ett hem utan barn och andra djur då hon söker ett lugnt hem samt har hon visat resursförsvar på mat, tuggben och sovplatser mot andra hundar.
Det Marie önskar mest av allt är en snäll och trygg famn att luta sig mot.
Är det du?

Kontaktperson:

carolin@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.