Märta


Ras: American bully
Mankhöjd: Cirka 50 cm
Ålder: 3 år
Vikt: 28 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana tonåringar
Kan bo med hund:Eventuellt
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Energisk och snäll
Placeringsort:Alingsås
Om Märta:

Märta är en snäll och framåt tjej, som tycker mycket om att ge sig ut på äventyr. Hon föredrar att ta långa promenader tillsammans med sina hundkompisar, och allra helst ut på okända stigar! Märta tycker om att jobba med nosen, och hade säkerligen varit duktig på spårning. Hon tycker även om att springa, samt att leka med sina leksaker. Märta är en väldigt stark och aktiv tjej, och hon söker nu efter ett hem som kan ge henne all den aktivering och tid hon behöver för att må bra.

Vi söker:

Till Märta söker vi ett erfaret hem som tycker om att jobba mycket med sin hund. Märta kan ibland gå upp i varv när det blir för mycket med henne, och hon kan då vara svår att få kontakt med. Hon behöver därför få komma till ett lugnt och harmoniskt hem, som tillsammans kan finna ro och få ner henne lite i varv. När Märta är avslappnad är hon en otroligt snäll och kontaktsökande tjej, som bara vill ha kärlek. Hon brinner för att göra rätt, och tycker mycket om att träna på lydnad och kontaktövningar. Märta hade därför älskat att få komma till ett hem som är intresserade av hundsport, och som kan träna med henne dagligen.

Som tidigare nämnt tycker Märta mycket om att ta gemensamma promenader tillsammans med andra hundar. Hon har idag ett flertal hundkompisar på stallet som hon promenerar med flera gånger i veckan, vilket har fungerat väldigt bra. Får hon dock syn på en främmande hund, eller om hon får ett plötsligt hundmöte, kan det hända att hon börjar skälla och dra i kopplet mot den andra hunden. Vid sådana situationer blir hon väldigt stark – därför är det viktigt att det nya hemmet har styrkan att orka hålla henne, samt fortsätter att träna på hundmöten. Märta är väldigt godismotiverad, så bara man erbjuder lite godis brukar hon få annat att tänka på (hon gör nästan allt för lite godis!). Nu hoppas vi att underbara Märta ska hitta ett kärleksfullt och aktivt hem, som ger henne all den tid och engagemang hon behöver. Känner du att du kan ge henne det? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på fina Märta.

Kontaktperson:

josefin.a@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.