Märta & Mårten


Ras: Blandras med Bully/Amstaff
Mankhöjd:
Ålder: 12 veckor
Vikt:
Kön: Tik & Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Ja, hundvana barn
Kan bo med hund:Ja med äldre hund gärna liknande storlek
Kan bo med katt:Ja
Personlighet:Charmiga och busiga
Om Märta & Mårten:

Underbara Märta och Mårten letar efter varsitt hem där de kan få växa upp till de fantastiska individer de kommer att bli. Syskonen hamnade hos oss då familjens äldre hund vantrivdes med valparna. De är båda mycket framåt och orädda och älskar att hänga med och upptäcka sin omvärld.

Vi söker:

Märta och Mårten letar efter varsitt hem där nya familjen kan vägleda och stötta dem på vägen genom livet. Gärna en familj som har erfarenhet av liknande raser sedan tidigare och som vill vara aktiva tillsammans med sina hundar.

Vi letar efter aktiva hem där de får vara med dagarna i ända.Vi ser gärna att deras framtida hem kan erbjuda minimalt med ensamtid och gärna att de kan få följa med sina framtida familjer på på jobbet eller liknande under dagtid.

Både Märta och Mårten är sociala och framåt och vill gärna upptäcka världen tillsammans med sina nya bästa vänner. De är inte rumsrena och det är något som det nya hemmet kommer behöva träna på i lugn och ro. Vi jobbar på att koppelträning men har en liten bit kvar.

Är det dig som Märta eller Mårten väntar på? Skicka in en intresseanmälan redan idag!

Kontaktperson:

frida@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.