Max


Ras: American Bully (Ingen stamtavla)
Mankhöjd: Ca 60 cm
Ålder: 2 år och 7 månader
Vikt: 38 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Över 15år
Kan bo med hund:Eventuellt stabil tik
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Glad och charmig
Placeringsort:Stockholm
Om Max:

Här är Maxen! Världens gulligaste klumpeduns med många kilon att älska!

Tar sig an allt vi föreslår med stor glädje men han är lite klumpig och det blir många ojdå och hoppsan. Han tycker att det är jätteroligt att testa nya saker och öva på olika tricks och blir inte ledsen när det går fel utan försöker glatt igen.

Max älskar att få mycket uppmärksamhet och har en del separationsångest som han behöver jobba med i hans nya hem. Han älskar att få vara med överallt och hitta på saker nya saker.

Vi söker:

Till underbara Max söker vi en familj som har stor erfarenhet av denna typ av ras och har styrkan i sig. Max kan vara lite osäker vid nya personer men lättar upp relativt snabbt och lär sig snabbt vilka hans personer är. Han vill flytta ut på landet där det är lugn och ro där han kan få följa med på skogsäventyr och lära sig nya saker.

Max är ett riktigt charmtroll där han älskar att få många pussar och kramar, han älskar även att bli kliad på magen och vi kan tänka oss att han gillar att ligga nära i sängen och i soffan. Han är väldigt duktig med hanteringen som vi har gjort här på stallet men det behövs även mer träning i hans framtida hem.

Max tyckte att hundmöten var rätt så jobbiga när han kom till oss, men efter några gemensamma promenader med både tikar och hanar så har det gått väldigt mycket framåt. Och därför tänker vi att det skulle gå att bo tillsammans med en snäll och stabil tik i liknande storlek. Han skulle även bli nöjd med att ha trevliga promenadkompisar om dagarna. Han kan bli väldigt glad och stark i många hundmöten och där man måste träna med att avleda när det kommer mötande hundar. Vid sådana tillfällen kan det vara bra att ta honom åt sidan, och ge honom mycket beröm när han gör rätt. Vi vill gärna att hans framtida hem jobbar mycket med belöning och uppmuntran så att han kan få upp sitt självförtroende.

Nu hoppas vi att underbara Max ska hitta ett kärleksfullt och aktivt hem, som ger han all den tid och engagemang han behöver och förtjänar. Känner du att du kan ge honom det? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på fina Max.

 

Kontaktperson:

engla@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.