Meggy


Ras: American Staffordshire Terrier
Mankhöjd: Cirka 50 cm
Ålder: 1 år och 7 månader
Vikt: 24 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Ej testad med barn
Kan bo med hund:Har tidigare bott med andra hundar
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Aktiv och glad
Om Meggy:

Meggy är en trevlig och snäll tjej som älskar att vara ute och röra på sig! Promenader är det bästa hon vet, och gärna ihop med någon av sina hundkompisar. Hon hälsar att hon gärna skulle vilja testa på exempelvis viltspår i det nya hemmet, då hon visat intresse för vilt ute på promenad i skogen. Något annat hon skulle vilja testa på är flirtpole eller kanske weightpull?! Hon tycker om att jobba med kroppen, och drömmer nu om att hitta passande aktiviteter som hon kan göra tillsammans med sin nya ägare.

Vi söker:

Till Meggy söker vi ett hem som har erfarenhet av hundtypen sedan innan, och som vill engagera sig mycket i sin hund. Det händer att Meggy går upp i varv när det blir för mycket liv och rörelse runt henne, vilket då resulterar i att hon börjar kampa i kopplet. Därför är det ett stort plus om det nya hemmet har erfarenhet av liknande situationer sedan tidigare, och som vet hur de ska göra för att avleda henne på bästa sätt. Meggy tycker mycket om att bära runt på sina leksaker, och får hon ta med sig en leksak ut på promenad håller hon hellre på med den än kopplet. Hon är en fortfarande en unghund, och behöver få lära sig att varva ner och ta det lugnt. När Meggy är lugn är hon en underbar hund som bara vill ha kärlek och mys. Får hon dessutom klappar och kramar visar hon med hela kroppen hur glad hon blir; och att bli kliad på ryggen ska vi inte ens tala om… Hon kan inte tänka sig något bättre än det!

Nu hoppas Meggy kunna hitta ett aktivt hem som vill vägleda henne och visa henne hur livet fungerar. Hon söker en stöttepelare som vill varva långa skogspromenader med mys därhemma, och som kan ta med henne på det mesta. Meggy älskar sällskap, och drömmer om att hitta en bästa vän att dela livet med.

Kontaktperson:

ellen.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.