Mitra


Ras: Cane corso
Mankhöjd: Cirka 60 cm
Ålder: 4 år
Vikt: 36 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Tillgiven och mysig
Om Mitra:

Här har vi Mitra, hon är en tillgiven och samarbetsvillig tjej.

Hon är väldigt snäll och någon som älskar närhet. Hon kan behöva lite tid för att känna sig bekväm med människor som hon inte känner, men när man vunnit hennes förtroende så blommar hon ut.

Mitra hade älskat att få det bästa av två världar, både soffmys och få en stor yta att vakta på.

Mitra har nyligen haft en kull valpar och är lite extra vaksam i sin sinnesstämning . Hon kan göra utfall mot andra hundar och nya hemmet behöver ha styrkan för att orka hålla henne.

Mitra har en ögonsjukdom som kallas för Cherry eye. Hon är nyligen opererad för detta men nya hemmet bör vara medveten om att detta kan komma tillbaka i framtiden.  

Vi söker:

Till Mitra söker vi ett lugnt och kärleksfull hem, helst på landet där hon kan få stora ytor att röra sig på. Någon som har erfarenhet av liknade raser och som har förståelse för hennes ögonsjukdom. Mitra behöver någon som kan ge henne massvis av trygghet och kärlek.

Är du Mitras nya familj?

Kontaktperson:

frida@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.