Mulle


Ras: Blandras
Mankhöjd: -
Ålder: 5år
Vikt: 6,5kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana barn över 10år
Kan bo med hund:Eventuellt snäll hund i liknande storlek
Kan bo med katt:Vet ej
Personlighet:Jättegullig!
Om Mulle:

När Mulle kom till oss var han mycket rädd men har nu utvecklats till en glad och positiv liten kille med mycket energi och framåtanda. Han vill väldigt gärna upptäcka och utforska det som är nytt, röra på sig och följa med på det mesta! Mulle är intresserad av att lära sig saker och är mycket lättmotiverad. Mulle vill leva ett liv där han får mycket kel och gos, aktiva promenader där ni hittar på roliga saker tillsammans och möjlighet att utforska någon rolig hundsport.

Mulle är en pratsam vovve som talar om vad han tycker, han vill inte vänta på godisbiten och han är väldigt rädd om sin favoritleksak som han gärna bär med sig.

Hantering och pälsvård är något som Mulle tycker är jobbigt och hans nya hem kommer behöva fortsätta att träna på detta med honom.

Mulles ålder är okänd men uppskattad till ca 5år.

Vi söker:

Till Mulle söker vi dig som vill hitta på något med din hund! Vi tror att Mulle gärna vill prova vilken hundsport som helst,  kanske är du intresserad av rallylydnad, agility eller nosework och vill testa detta med en glad och positiv liten grabb? Mulle vill leva ett aktivt liv där han får spendera mycket tid med dig samt får fortsätta att utvecklas och uppleva nya spännande saker!

Kontaktperson:

sara.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.