Nasti


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 60 cm
Ålder: Snart 7 år
Vikt: 28 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana tonåringar
Kan bo med hund:Eventuellt stabil hane
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Mysig och snäll
Placeringsort:Alingsås
Om Nasti:

Nasti (som betyder stjärna på samiska) har troligtvis fått sitt namn efter den stjärna hon faktiskt är. Detta är nämligen en otroligt fin och trevlig tjej, som aldrig tackar nej till ett äventyr. Nasti älskar att få vara med, och trivs väldigt bra i sällskap med människor. Hon är en väldigt lojal hund – som nu drömmer om att få hitta ett hem som blandar mysstunder i soffan med långa vandringar med klövjeväska!

Vi söker:

Till Nasti söker vi ett engagerat och friluftsintresserat hem – som brinner för att jobba med sin hund och som vill ta med Nasti på många härliga upptåg. Nasti har en stor kärlek till naturen, och drömmer därför om att hamna i en familj som vill spendera mycket tid tillsammans med henne i skogen. Långa promenader, svampplockning eller kanske till och med ett par nätter i tält hade varit spännande för Nasti! Så länge hon får vara med sina nya ägare är hon nöjd. Nasti är en tjej som alltid visar stor uppskattning, och som nu söker efter ett tryggt hem som ger henne mycket tid. Det är viktigt för oss att det nya hemmet låter Nasti få landa ordentligt i sitt nya hem, och inte har bråttom. Nasti behöver få ta tid på sig för att komma in i sina nya rutiner.

När Nasti har landat i sitt nya hem skulle hon gärna vilja testa på olika sorters aktiviteter. Nasti hade troligtvis tyckt mycket om att få testa på vilt- eller blod-spår. Hon blir nämligen väldigt ivrig när hon får vittring på något spännande djur ute i skogen – och får hon dessutom syn på något djur händer det att hon vill springa efter det. Nasti är en stark tjej, och får hon span på något gäller det att hålla i sig! Förutom spårning hade även andra sorters sökövningar varit intressanta för henne. Nasti tycker om att använda nosen, och hälsar att även personspår eller bollsök är av intresse! Förutom sökövningar är även lydnadsträning något som hon är nyfiken på, men det som lockar mest av allt är ändå all form av utomhusvistelse. Det spelar ingen roll om det är snöstorm ute eller om regnet öser ner; Nasti älskar att vara utomhus – och spenderar gärna tiden ute tillsammans med dig.

Nasti är troligtvis en blandning av raserna lajka och cane corso. Dessa två raser gör att hon är en väldigt lojal och arbetsvillig tjej, med naturlig vakt i sig. Nasti hade passat väldigt bra i ett boende ute på landet, där hon har nära till naturen och möjlighet att patrullera runt på gården. Nasti lovar att göra ett bra jobb som gårdshund, och kommer att sprida mycket glädje och kärlek i sitt nya hem. Känner du att du saknar en kompis därhemma? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på Nasti.

Kontaktperson:

clara@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.