Nettan


Ras: Blandras
Mankhöjd: Ca 60cm
Ålder: Ca 8år
Vikt: Ca 40kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Mysig och lekfull
Om Nettan:

Här har vi stallets drottning Nettan. Hon är en bekväm dam som älskar närhet och kärlek. Hon tar livet i sin takt och önskar någon som vill dela soffan med henne.

Nettan är lite till åren men när det väl gäller har hon både styrka och fart under tassarna. Framför allt har hon mycket jakt i sig och ser hon katter eller vilt vill hon gärna jaga efter, då blir hon otroligt stark. Nettan tycker det är jobbigt med hantering. Nya hemmet kommer behöva jobba med detta på ett positivt och belöningsbaserat sätt.

Nettans favorit i livet är att få bära rundor på sina favoritleksaker. Den absolut bästa leksaken bär hon med sig ut på promenaden.

Vi söker:

Till Nettan söker vi ett hem som kan skämma bort henne ordentligt och anpassa sig efter henne. Någon som är villig att ha långa mysdagar i soffan samt skogspromenader.
Vi ser gärna att Nettan kommer till ett hem där hon kan få röra sig på stora ytor samt få en inhägnad trädgård som hon kan få leka av sig i, bollar är favoritleksaken. Nettan är en fena på att spåra och det vill hon gärna fortsätta med i det nya hemmet.
Nettan behöver en familj som är införstådd med vad det innebär att ta sig an en äldre hund samt någon som har mycket tid och kärlek att lägga på Nettan. Nettan har åldersförändringar på sina leder och kommer behöva fortsätta gå ner i vikt. Hon står under behandling som behöver fortsattas med i det nya hemmet.
Vi söker ett hem utan små barn och andra djur då i då Nettan ska trivas allra bäst.

Är du Nettans trygga framtid?

Kontaktperson:

carolin@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.