NomNom


Ras: Amerikansk Bulldog
Mankhöjd: Cirka 65 cm
Ålder: 7 år
Vikt: 42 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Ja, har tidigare bott med barn
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Mysig och snäll
Om NomNom:

NomNom är en kille som tycker om alla han möter. Det spelar ingen roll om det är någon han känner sedan tidigare eller nya människor; vill de ge honom minsta uppmärksamhet blir han din bästa vän på en gång.

Vi söker:

Till NomNom söker vi ett hem som vill jobba mycket med sin hund. NomNom är helt okomplicerad inomhus, och vill för det mesta bara ligga i soffan tillsammans med dig för att få gos – men utomhus händer det att han går upp i varv. Han triggas av för mycket liv och rörelse runt honom, samt andra hundar. När han ser hundar på promenad blir han väldigt stark i kopplet. Därför måste det nya hemmet fortsätta jobba på detta, samt ha styrkan att orka hålla honom.

NomNom är en otroligt snäll hund, som tidigare bott med barn i olika åldrar. Han är väldigt mjuk, försiktig och, som tidigare nämnt, väldigt mysig. Han njuter verkligen av att bli klappad, kliad och myst med, och måste därför få komma till ett hem som erbjuder allt detta i överflöd. Något annat han med största sannolikhet hade mått väldigt bra av är att få en trädgård att strosa runt i, eller åtminstone närheten till naturen. Han tycker mycket om att vandra runt i skogen, och slappnar av när det är lugnt runt honom. Nu söker NomNom sitt föralltid-hem. Är det du? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan.

Kontaktperson:

clara@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.