Oden


Ras: Dogo argentino (utan stamtavla)
Mankhöjd: Ca 65cm
Ålder: 1år
Vikt: Ca 40kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Barn i skolåldern
Kan bo med hund:Eventuellt med stabil tik
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Valpig och livsglad
Om Oden:

Oden är en helt fantastisk individ som fortfarande är väldigt valpig. Utomhus är han en aktiv och busig kille som gärna vill utforska världen. Samtidigt som han aldrig kommer att säga nej till en mysstund i soffan.

Med Oden är det alltid full fart och han kommer behöva någon som tycker det är kul att jobba aktivt med både mental och fysisk träning. Oden är fortfarande väldigt valpig i sitt sätt och han är inte riktigt medveten om sin storlek alltid. Han kan dra en del i kopplet ute på promenad och väldigt gärna vilja busa/kampa med kopplet. Detta gör att nya familjen måste ha styrkan för att kunna hålla honom samt träna på detta på ett positivt och belöningsbaserat sett.

Oden är en stor nallebjörn med enormt mycket fart under tassarna.

Vi söker:

Till valpiga Oden söker vi ett hem som har hundvana sedan tidigare och som har mycket tid, engagemang, tålamod och kärlek att ge honom.

Oden söker någon som inte har förmycket ensamtimmar då han har separationsångest, detta kommer nya familjen behöva träna på i Odens takt.

Han vill gärna ha stora ytor att röra sig på. Busa av sig i en trädgård är drömmen för Oden.
Oden är väldigt duktig på att använda sin nos och han hade älskat att få prova på nosework eller spåra i nya hemmet.
Han är sedan tidigare van vid barn i skolåldern.

Är du lika redo för äventyr som Oden? Skicka in din intresseanmälan.

Kontaktperson:

frida@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.