Otto


Ras: Siberian husky
Mankhöjd: Cirka 60 cm
Ålder: 1 år
Vikt: Cirka 30 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Eventuellt tonåringar
Kan bo med hund:Eventuellt
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Abetsvillig och glad
Om Otto:

Här har vi Otto – en huskyhane på snart två år.
Otto är precis som en husky ska vara; aktiv, lojal, glad, och framför allt arbetsvillig. Han har ett stort behov av att röra på sig, och tycker det är extremt roligt att springa runt i vår stora rastgård. På promenad går Otto fint i kopplet, men kan bli stark om han får syn på vilt. Därför behöver hans nya hem ha styrkan att orka hålla honom.
Otto är en busig kille och kan ibland gå upp i varv och busa i kopplet eller jackärmen. Han är dock lätt att avbryta, men detta är något som det nya hemmet behöver jobba vidare med.

Vi söker:

Till Otto söker vi ett aktivt hem. Han behöver få komma till ett hem där han får arbeta.
Vi ser gärna att ni övar drag, cyklar med honom eller ger er ut på springturer tillsammans. Han hade säkerligen även älskat att vandra, så söker du en aktiv motionskompis är Otto perfekt! Detta är en hund som måste få all den motion och aktivering han behöver, därför ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av rasen sedan tidigare.

Kontaktperson:

ellen.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.