Ove


Ras: Blandras
Mankhöjd: Idag ca 50cm
Ålder: Ca 9 månader
Vikt: Idag ca 20kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Ja
Kan bo med hund:Eventuellt med annan stabil tik
Kan bo med katt:Vet ej
Personlighet:Valpig och lekfull
Om Ove:

Här har vi älskade Ove!

Ove är en yvig och valpig kille som håller på att utvecklas både kroppsligt och mentalt. Han kommer en vacker dag bli en stor kille med en del vakt i. Ove är oerfaren om livet och kommer behöva valptränas med allt vad det innebär. Upptäcka välden, bli rumsren samt lära sig lite vardagslydnad. Idag är Ove otroligt busig och mysig. Ute på promenad drar han en del i kopplet och älskar att jaga flygande löv.

Ove är nu i den så kallade ”spökperioden” där nya märkliga saker kan vara lite läskiga men han undersöker snabbt och inser sedan att det inte var så farligt. Han har lätt till skall och vill gärna både synas och höras, det absolut viktigaste är att Ove får står i centrum om du fråga han själv.

Ove är nyligen opererad för cherry eye på båda ögonen.

Vi söker:

Till vår busiga Ove söker vi ett kärleksfullt hem som bor lantligt med stora ytor som han kan få röra sig på. Ove hade uppskattat att kunna få vakta tomten samt kunna busa av sig ordentligt i en stor inhägnad trädgård. Ove behöver någon som är redo för valpäventyr lika mycket som han själv. Vi söker någon som kommer kunna visa Ove hur den stora välden fungerar och bli bekväm i vardagliga situationer.

Är du Oves trygga framtid?

Kontaktperson:

carolin@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.