Ozzy


Ras: Amstaff
Mankhöjd: 55 cm
Ålder: 2 år och 5 månader
Vikt: 23 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Hundvana tonåringar
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Aktiv och glad
Placeringsort:Alingsås
Om Ozzy:

Här har vi stallets mysigaste hund – Ozzy! Denna kille älskar att varva aktivitet med lugna kvällar i soffan. Han njuter av varenda sekunds uppmärksamhet han får, och drömmer nu om ett hem som överöser honom med kärlek och omtanke. Ute på promenad är Ozzy pigg och alert. Han älskar att träna på tricks och kommandon, och har tidigare gått på många olika kurser. Ozzy är med andra ord en hund som brinner för att lära sig mer – och som nu drömmer om ett hem där han får följa med på många spännande upptåg!

Vi söker:

Till Ozzy söker vi ett kärleksfullt och mysigt hem, som tycker om att mysa mycket med sin hund. Ozzy tycker om närhet, och behöver få komma till ett hem som ger honom oändligt med tid och omtanke. Han vill helst inte ha så mycket ensamtid, utan trivs bäst när han har sällskap av någon. Ozzy funkar bra med andra hundar, och har idag ett flertal hundkompisar på stallet som han gärna tar gemensamma promenader tillsammans med. Hemma vill Ozzy dock bo som ensamhund, framför allt eftersom han har resursförsvar. Det händer att han vaktar mat eller leksaker från andra hundar, och därför vill vi att han ska bo som ensamhund i sitt nya hem.

Ozzy är en otroligt kärleksfull och snäll kille, som älskar att spendera så mycket tid som möjligt tillsammans med sina ägare. Det ideala för honom hade varit att få komma till ett hem som vill utforska olika aktiviteter med honom. Ozzy är nyfiken på viltspår, lydnad, samt nosework! Därför är det ett stort plus om det nya hemmet har tänkt att utöva någon av de aktiviteterna tillsammans med honom. Det är dock viktigt att Ozzy inte överansträngs, utan får komma till ett hem som även tycker om att ta det lugnt hemma. Ozzy har en stor kärlek för inomhusaktiviteter där han får chansen att komma ner i varv, och istället fokusera på en uppgift. Paketöppning är en stor favorit hos honom; han älskar att slita sönder lådor, eller utforska tygstycken där man gömt något gott! Ozzy är riktigt duktig på detta, och hoppas att han får fortsätta med liknande aktivering i sitt nya hem. Det är dock viktigt att det nya hemmet inte ger honom annat än hans specialfoder i aktiveringsleksakerna. Ozzy är nämligen en allergihund, vilket betyder att han bara får äta sitt allergifoder. Detta är något det nya hemmet måste vara noggranna med, då han mår som bäst när han enbart äter detta foder. Ozzy har fungerat väldigt bra på sitt allergifoder, och vi vill därför att det nya hemmet fortsätter att ge honom det.

Under sin tid på Hundstallet har Ozzy fått bo i jourhem vid flera olika tillfällen. Alla jourhem har tyckt mycket om honom, och sagt att han är en otroligt mysig hund. Ozzy funkar bra i både centrum och på landet. Det viktigaste för honom är att han får vara tillsammans med dig. Känner du att du kan erbjuda Ozzy ett fint, lugnt och mysigt hem? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på denna underbara kille.

Kontaktperson:

ellen.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.