Pablo


Ras: Fransk bulldogg
Mankhöjd: Cirka 30 cm
Ålder: 2 år och 4 månader
Vikt: Cirka 12 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Energisk och tillgiven
Om Pablo:

Energiknippet Pablo söker nu efter sitt för-alltid hem! Detta är en trevlig och busig kille som behöver mycket tid och tålamod. Han är väldigt levnadsglad och tycker mycket om att gå på långpromenad i skogen, klättra upp på stockar och stenar, samt att öva på tricks och kommandon. Han växlar gärna aktivitet med mys i soffan, och drömmer om att få dela sitt liv med någon som ger honom oändligt med kärlek.

Vi söker:

Till Pablo söker vi efter ett hem med stor hundvana. Pablo behöver mycket träning och tålamod, speciellt vid hanteringsbiten. Han markerar med bett när man ska ta av hans halsband, så det nya hemmet måste vara uppmärksamma på detta och fortsätta öva så att han inte förknippar hanteringen med något jobbigt. Vi på Hundstallet övar på detta dagligen, vilket har hjälpt Pablo otroligt mycket – men han behöver fortsatt träning. Vi har en bra träningsplan för detta, vilket vi vill att det nya hemmet fortsätter med.

Pablo behöver även fortsatt träning vid hundmöten, då han ibland kan gå upp i stress och skälla väldigt mycket. Därför söker vi ett hem som vet hur de ska jobba vidare med detta, och som är beredda att lägga ner tid på hans träning. Pablo är en stjärna på tricks och kommandon, och hade säkerligen älskat att få testa på exempelvis rallylydnad. Något annat han älskar är aktiveringsspel. Han är riktigt duktig på det och kan hålla på hur länge som helst.

När Pablo lärt känna dig är han otroligt tillgiven och älskar uppmärksamhet. Han har hur mycket kärlek som helst att ge, och längtar nu efter att få dela med sig av denna. Känner du dig träffad? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på Pablo.

Kontaktperson:

josefin.a@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.