Pablo


Ras: Blandras
Mankhöjd: 45 cm
Ålder: 1,5 år
Vikt: 28 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Nej
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Glad och aktiv
Om Pablo:

Charmiga Pablo är en blandraskille som är en livlig, energisk unghund med mycket humor som behöver kärlek, rutiner och vägledning.

Ute är det full fart och en favorit är att springa i vår stora rastgård eller att leka kamplekar för att få utlopp för sin kamplust. Mot nya människor kan han vara lite försiktig men det går över fort när du träffat honom. Pablo har en hel del jaktlust och blir väldigt stark när han ser vilt.

Pablo tycker om att vara nära och soffan är nog en självklar liggplats för honom. Han är snäll och positiv till allt man gör.

Vi söker:

Vi söker ett hundvant hem där Pablo kan fortsätta växa sig till att bli en trygg hund. Han behöver aktiveras, både mentalt och fysiskt för att må bra. Kanske weightpull, viltspår eller någon annan rolig hundsport kan bli er grej?

Han är väldigt stark och drar en del på promenaderna så det nya hemmet behöver ha styrka att kunna hålla honom. Pablo vill gärna bo någonstans där han kan få en inhägnad tomt att leka på och spana ifrån.

Han ska inte bo med annan hund men går gärna gemensamma promenader men hundkompisar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hundtypen.

Kontaktperson:

ellen.b@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.