Paco


Ras: American bully
Mankhöjd: Cirka 65 cm
Ålder: 2 år
Vikt: 34 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Glad och mysig
Om Paco:

Paco är en lugn och kramgo kille som älskar uppmärksamhet! Han tycker mycket om att gå på promenad, och går fint i kopplet. Men får han syn på vilt eller andra hundar kan han göra utfall. Paco kan då bli väldigt stark, så det nya hemmet behöver ha styrkan att kunna hålla honom. Inomhus är Paco lugn. Han tycker mycket om att mysa, helst i soffan tillsammans med någon. Han tycker även mycket om att strosa runt i vår stora rastgård, och önskar gärna att få bo i hus med trädgård.

Vi söker:

Till Paco söker vi ett engagerat hem som har erfarenhet av rasen sedan tidigare, och som lägger fokuset på hans fysiska och mentala träning. Paco behöver få röra på sig ordentligt, och även jobba med huvudet. Han hade säkerligen gärna testat på weight pull eller kanske spårning?

Paco har gjort stora framsteg, men behöver fortfarande träning för sina utfall. Vi ser även att du har tidigare erfarenhet av unghundar, och kan lära honom tydliga regler och rutiner.

Paco behöver mycket tid, kärlek och uppmuntran.

Kontaktperson:

josefin.a@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.